Предизвикателства 2017-08-25T05:36:30+00:00

Класически:

Жирафът, Дървото на бухалите, Замъкът, Фасадата, Динозавърът, Коминът – това са най-достъпните катерачни елементи, които не изискват специална подготовка. Подходящи са за катерене от всички възрасти и са добър начин да се запознаете със света на катеренето. Класическите предизвикателства са неразделна части от забавленията по време на всяко невероятно парти за детски рожден ден, организиран за нашите малки приятели. Тези катерачни елементи са любими на онези, които остават при нас на лятна занималня в София.

4slide

Скалата

Скалата предоставя уникално усещане, изключително близко до катерене на естествен релеф. Няма да намерите друго подобно усещане на закрито.

Мрежата

Едно от любимите предизвикателства за децата – Мрежата те превръща в супер герой, който спокойно може да си съперничи със Спайдърмен!

Стълбата

Стълбата ще подложи на изпитание силата и баланса на всеки, който се опита да я покатери. Добър начин за свикване с височините във Funtopia.

Интерактивните стени:

Готови ли сте да преминете от стандартно катерене към нещо ново и необикновено? Представяме ви интерактивните елементи на Фънтопия, София. Тук вашите умения и знания са също толкова важни, колкото и физическите ви качества. Всеки детски рожден ден се превръща в празник, ако към забавленията за деца се включат интерактивните стени.

Скоростна стена:

– Скоростната стена е за тези, за които участието не е достатъчно. Тук е важно кой е най-добър, най-сръчен, най-бърз. Предвидена за състезания, скоростната стена се катери от двама души едновременно и разполага с хронометър за отчитане на времето.

Зъбните колела

– Стената за най-ловките и най-балансираните. Този, който се изправи пред стената на зъбните колела, трябва да покаже всичко от себе си като баланс и умения.

Лабиринта

– Предизвикалите лабиринта трябва да бъдат далновидни и сръчни. Ако избереш грешен маршрут в лабиринта – няма да стигнеш до върха.

Пожарникарската стълба

– Изкатери се по пожарникарската стълба, за да изгасиш пожара! Една от най-интересните интерактивни стени за децата ще ги запознае отблизо с една от най-мечтаните професии за всички времена.

Кубчетата

– Едно от най-приятните отборни предизвикателства във Funtopia. Трябва да сте трима и много задружни, за да построите най-високата възможна кула от ФънКубовете.

детски рожден ден, клубове за рожден ден, София

Вулкано

Насочи силата на вулкана и закарай лавата до върха.

Стената на правилните отговори

Чували сте, че умните стигат надалеч. Тук умните стигат високото. Колко високо зависи от това да имате винаги верния отговор на всеки въпрос, който се изпречи пред вас.

Уникални предизвикателства:

Funtopia е място, което доставя незабравими емоции за Вас и децата ви. Тук ще срещнете предизвикателства, които няма да намерите никъде другаде.

Пързалката

Пързалката ще ви запознае с ефекта на гравитацията като ви издига плавно нагоре докато не достигнете границата на страха си. Тогава се пускате от дръжката и се запознавате с усещането за свободно падане!

Скок на страха

Предизвикателството е ясно, залозите са високи… стиска ли ти? Тук ще победите инстинктите си и ще покажете силата си.

Коминът

Обстановката е на тъмен комин, чийто четири стени са осеяни със светещи в тъмното хватки. Тук ще преодолеете страха от високо и тъмно в изключително нетипична обстановка.

Парти за рожден ден

Предизвикателствата се приемат от децата с радост. Организирали сме академия за деца, в която те научават да приемат предизвикателствата, да побеждават – сами или в екип. Предизвикателствата са част от игрите по време на всяко парти за детски рожден ден във Фънтопия, един от специалните клубове за детски рожден ден в София.

За повече информация, свържете се с нас:

АДРЕС:
София, Парадайз център, Ниво +3
0-700-20-867
INFO@FUNTOPIA.EU
funtopiaworld.com/sofia