Условия и правила за провеждане 2017-08-25T05:36:29+00:00

УСЛОВИЯ НА ДЕТСКИ ПАРТИ ЦЕНТЪР „ФЪНТОПИЯ“ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

1. За валидна се счита всяка резервация, придружена от капаро в размер на 50% от заявените куверти, не по-късно от 5 (пет) работни дни преди деня на партито.
2. Доплащенето до цялата сума на рождения ден се извършва най-късно след приключването на празненството.
3. Капаро не се връща при несъстояло се парти! Можете да замените сумата за други услуги, предлагани в центъра в рамките на месец от първоначално обявената дата.
4. При групи по-малки от 30 деца, залата с атракционите е отворена и за други посетители. Парти-залата е отворена само за Вашия рожден ден, независимо от броя на гостите.
5. Смяна на датата и/или часа на партито е възможна в срок до минимум 5 (пет) работни дни. Моля обърнете внимание, че изборът на нова дата и/или час се съобразява с графика на залата и потвърдените резервации.
6. Уточняването на всички подробности, относно партито е желателно да стане до 5 (пет) работни дни преди него. Центърът не гарантира, че ще успее да изпълни промени във Вашето меню, направени в последния момент.
7. Заявеният час за начало и край на партито не подлежат на преместване в деня на партито. Препоръчваме да дойдете 15 минути по-рано, за да се регистрирате. Спазване на графика гарантира не само Вашия комфорт, но и този на гостите преди и след Вас.
8. Храна, безалкохолни и алкохолни напитки не се внасят!
9. Допълнителни услуги:
– Удължен престой: възможно при предварителна уговорка и срещу заплащане от 6лв./час за парти залата и 15лв./час за атракционите във Funtopia.
– Торта: може да бъде поръчана допълнително към пакета за рожден ден. Наши партнъори са Лагуна, Гаврош и Скайлайн . Ако изберете тази услуга, стойността на торатата се заплаща в пълен размер в момента на поръчката. В случай, че желаете сами да си я осигурите, таксата е 15лв.

2.1 Детското парти Рожден Ден не включва:

– Торта (тя може да бъде поръчана допълнително от нашите партньори; в случай, че желаете сами да осигурите торатата, има такса от 15лв.)

– Фотосесия (заплаща се отделно – 85 лв. за 60 мин.)

– Видеозаснемане (заплаща се допълнително – 150 лв. за 60 мин.)

– Пинята (заплаща се допълнително- 40 лв.)

– Аниматор (заплаща се допълнително – 100 лв. за 60 мин. професионален аниматор с костюм на избран приказен герой, забавни игри, рисуване на лице, свещички и фонтан за тортата. Цената за англоговорящ аниматор е 140 лв.);

– Консумация за родителите – изберете варианти от нашето меню;

3. Затваряне на зала Фънтопия (с атракционите) само за Вашия рожден ден се прилага в случаите на запълнен капацитет на залата или срещу допълнително заплащане;

4. За групи по-малки от 30 деца зала Фънтопия е отворена и за други посетители. Парти-залата е отворена само за Вашия рожден ден, независимо от броя на гостите.

5. Храна, безалкохолни и алкохолни напитки не се внасят!

6. Заявеният час за начало и край на партито трябва да се спазва. Моля елате 15 минути по-рано, за да се регистрирате. При неспазване на часовете за партито те се таксуват спрямо ценоразписа на центъра. Така осигурявате не само Вашия комфорт, но и този на гостите преди и след Вас.

7. За да запазите дата и час за Вашето парти, депозирате капаро в размер на 50% от заявените куверти, не по-късно от 5 (пет) работни дни преди денят на партито.

8. Пълното заплащане е след приключване на Вашето парти. От крайната цена се изважда направеният от Вас депозит.

9. Капаро не се връща при несъстояло се парти! Можете да замените сумата за други услуги предлагани в центъра в рамките на месец от първоначално обявената дата.

10. Имате възможност да смените датата на вашето парти в срок минимум 5 (пет) работни дни преди обявената дата.

11. Уточняването на всички подробности относно партито е желателно да станат до 5 (пет) работни дни преди него. Центърът не гарантира, че ще успее да изпълни промени във вашето меню направени в последния момент.

От линковете по-долу можете да свалите и разпечатате покани за Вашето празненство, за да ги раздадете на гостите:

Покана 1

Покана 2