ГОЛЯМОТО ОTKРИВАНЕ НА FUNTOPIA NINJA

headersite

Какво е Funtopia Ninja?

Първият трамплинен парк отваря врати в София!

Голямото откриване на първия трамплинен парк в София ще се проведе на 1-ви декември 2016 г. в Парадайс Център, етаж 3 от 18.00 ч.
На събитието са поканени известни личности в областта на спорта и физическото възпитание.
След стартирането на детския център Funtopia в Парадайс Център, етаж 3, в който спортуването се превръща в забавление с интерактивни стени за катерене и гигантска пързалка, Funtopia предприема смела крачка напред към първия в България трамплинен парк. Funtopia Ninja е мястото, в което малки и големи ще могат да се противопоставят на гравитацията и усетят вълнуващ полет на над 300 квадратни метра взаимно свързани трамплини отново в Парадайс Център, етаж 3. Залата е оборудвана с места за игра на баскетбол върху трамплини, където космическите забивки стават реалност, а също така и поле за доджбол (народна топка) за отборни игри и състезания. Ако посетителят се умори от подскачане наоколо, може да се хвърли в специално подготвената яма с дунапренени кубчета.
Funtopia привлича и по-напреднали приключенци с първия в България Ninja Course. По идея на американското предаване Ninja Warrior (нинджа войн), съоръжението с различните си препятствия ще изпита силите и възможностите дори на най-смелите участници.
Съоръженията имат най-висока степен на сигурност и са изградени съгласно международните стандарти за безопасност. За да се увери, че посетителите са запознати с правилата за безопасност, Funtopia Ninja задължава всички гости, независимо дали идват за първи път или са редовни посетители, да прочетат правилата за ползване на атракционите, да гледат филмчето за инструктаж и еднократно да подпишат информирано съгласие свързано с безопасността в парка.
Едно от предимствата на парка е непосредствената близост на родителите до децата им в центъра. Те могат спокойно да наблюдават как децата им се забавляват, докато се наслаждават на любима напитка или се възползват от безплатен супер бърз интернет достъп. Първият трамплинен парк е тук, за да промени играта и да я направи по-динамична, по-интерактивна и по-забавна.

Напомняме Ви, че влизането в парка е разрешено само с подписана декларация, която може да попълните ТУК.

Научете повече от нашето събитие във Facebook.

Грабнете промоционален ваучър за голямото откриване от Grabo.

Заповядайте, за да поскачаме и да се забавляваме заедно!

 

By | 2017-08-25T05:36:30+00:00 November 23rd, 2016|Блог|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment