Работно време 2017-08-25T05:36:29+00:00

Понеделник – Петък

Фънтопия – 10:00 до 22:00 ч.

Събота и Неделя

Фънтопия – 10:00 до 22:00 ч.

Фънтопия е детски център в София, удобен за малчугани и родители от кварталите Лозенец и Хладилника и с отлични транспортни връзки до всички останали части на столицата. Това е изключително важно, защото целогодишните забавления в нашата академия за деца – рождени дни, детски партита, училищни тържества и сезонните занимания, стават достъпни за много фенове.

Нашите спортни и развлекателни съоръжения работят всеки делничен ден от 10:00 до 22:00 ч.

Следете нашата страница във Фейсбук, на която публикуваме много снимки, покани за събития, а понякога и промени в работното време, свързани с празници и специални събития: Funtopia-България.

И не забраяйте: При нас във Фънтопия игрите не спират – за деца, и за родители!
Фънтопия, това са забавления и предизвикателства за цялото семейство сред супер забавни стени за катерене. Отлично обучен екип обслужва Фънтопия и бди за Вашата сигурност и спокойствие.

Очакваме ви!

детски парти клуб София, детски център София

Страхотно е!
Когато се катериш, преодоляваш препятствия или се спускаш и емоцията е невероятна.
Нашият детски център в София е изпълнен с усмивки, доволни и горди детски лица.

Едновременно детски парти център в София и спортен клуб, Фънтопия е уникално пространство, където всеки може да изпита удоволствието от катеренето и скоковете в напълно безопасна среда. Предизвикателствата са изпълнени с адреналин и динамика, и предлагат незабравимо изживяване както за деца, така и за възрастни, както при самостоятелни посещения, така и с голяма компания приятели и съученици.

И още няколко предимства – Фънтопия е детски център в София, в който се забавлявате и учите едновременно, но Фънтопия е подходящ и за посрещане на скъпи гости, които са дошли, за да поздравят рожденика на специално организираното парти за детски рожден ден. Предлагаме отлични условия за училищни тържества, за фирмено парти и тиймбилдинг, за специални събития.

Ние посрещаме по специален начин Първия учебен ден на Новата учебна година, и после с много игри загряваме за лятото в последните училищни дни.