За нас 2017-08-25T05:36:29+00:00

Фънтопия е уникално място, на което ще почувствате тръпката от височините и катеренето в напълно безопасна обстановка. Динамична и изпълнена с адреналин, Funtopia предизвиква малки и големи да се впуснат в поредица от приключения с една единствена цел – да се забавляват максимално!

Фънтопия Кидс е чудесен детски кът в София и място за родители, които обичат да отделят внимание за развитието на децата си.

Изчезващи хватки, комин, потънал в мрак, лабиринт, ходене по покрива на небостъргачи, средновековен замък – всичко това са само малка част от предизвикателствата, които ще ви накарат да изгубите представа за времето в чудния свят на Funtopia.

В екип и самостоятелно, с приятели или деца с родители, всички се забавляват в нашата зала с изненади. Игрите не са игри, те са метод на обучение в нашата академия за деца и родители.

Изпробвайте своите бързи реакции, съобразителност, ловкост и сила. Покажете, че можете да побеждавате и да споделяте радостта с приятели!

Атракциите, които предлага Funtopia, са напълно безопасна среда за всички посетители. Нашите квалифицирани инструктори, както и сертифицираните хидравлични съоръжения за самоосигуряване, гарантират пълната безопасност на всеки човек, без значение от неговата възраст, физически качества и подготовка!

Фънтопия е и перфектното място в София за организиране на парти за рожден ден, съчетаващо удоволствието от игрите с приятна атмосфера и много изненади!

1680x658_header-site_Funtopia-birthdays_2

 

Какво е Funtopia Ninja?

Funtopia Ninja е новият бранд, в който малки и големи ще могат да се противопоставят на гравитацията и усетят вълнуващ полет на над 300 квадратни метра взаимно свързани трамплини, отново в Парадайс Център, етаж 3. Мястото е оборудвано с места за игра на баскетбол върху трамплини, където космическите забивки стават реалност, а също така и поле за доджбол (народна топка) с отборни игри и състезания. Ако посетителят се умори от подскачане наоколо, може да се хвърли в специално подготвената яма с дунапренени кубчета.

Мястото привлича и по-напреднали приключенци с първия в България Ninja Course. По идея на американското предаване Ninja Warrior, съоръжението с различните си препятствия ще изпита силите и възможностите дори на най-смелите участници…

dsc_0912   dsc_1128   dsc_1423

dsc_1129   dsc_1030   dsc_1071