Лицата на Funtopia – Кирил Цветков

Кирил Цветков

УFuntopi_Sofia_Kiril_Tzvetkov1смихнат и земен, Кирил Цветков е едно от първите лица, които виждате във Funtopia и затова решихме да започнем с него представянето на екипа ни. Неговата лична история е свързана и с много от водещите теми, касаещи децата и тийнейджърите, включително изграждането на самочувствие, постигането на независимост и контролирането на теглото. Когато започнахме този проект не очаквахме, че Кирил, който всички си мислим, че познаваме, е преминал през такива етапи в живота си, но това е поредото доказателство, че има какво ново да научим дори от най-близките ни.

На всички ни се налага да работим с хора, но това рядко може да се сравни с натоварването на рецепция във Funtopia и ако някоя слънчева събота сте били при нас, разбирате това отлично. Кирил приема работата си много отговорно, добър е в това, което прави и с настоящето интервю искаме да му благодарим за всички усилия, които полага Funtopia да бъде любимо място на много млади хора.

Какво обичаше да правиш като дете?

Хапването брои ли се? (Смее се). Хапвах активно като малък и имах по-особено детство, защото бях пълен. Не си вярвах и не обичах спорта, докато не се запалих по футбола. Започнах да тренирам, но все още бях пълен и продължавах да пълнея. Достигнах някакъв пик в 8-ми клас, след което започнах да отслабвам. Тогава започнах да тренирам професионално в клуб Пирин, Благоевград и свалих много килограми. С отбора ми преминахме в елитната група за младежи под 17-годишна възраст, но тогава майка ми настоя да се фокусирам върху ученето и спрях с футбола. Беше голям шок, защото всичките ми мисли бяха посветени на него до момента, но никога след това не спрях да спортувам.

Какво спортуваше?

Запалих се по фитнеса. Аз съм такъв – когато правя нещо, се посвещавам изцяло на него. Пет години не пропусках тренировки, но преди няколко месеца ми се наложи да спра за три седмици и буквално след това трябваше да започна от нула. Обещах си повече да не го правя и започнах да се занимавам с бокс …вече над 6 месеца и трябваше да участвам на Републиканското първенство. Давам всичко от себе си. Такъв съм и в работата си. Винаги съм искал да бъда независим. Така успях да превъзмогна и себе си.

Какво те промени?

Преместих се от Петрич в Благоевград в гимназиалните ми години и живеех сам. Тогава израснах много. Научих се да съм самостоятелен, да си готвя, да си правя програмата. Ситуацията ми налагаше да се променя. В малък град всеки те познава. Килограмите ми пречеха и коментарите на хората ме нараняваха. Не исках да съм „дебелака“ и се промених.

За какво мечтаеш?

Имам много мечти. Една от тях е свързана с това, за което си говорим и то е да бъда инструктор на пълни деца и да мога да ги мотивирам, да им правя индивидуални програми и да им помагам да са такива, каквито искат да бъдат. Мисля, че винаги ще искам да помагам на децата и това е много отговорна работа. Не знам дали ще е работа или хоби, защото искам да се развивам. Човек никога не знае. Не знаех, че ще попадна и тук.

Какво ти харесва в работата във Funtopia?

Основно контакта с децата и това, че общувам с толкова много хора. Трябва да имаш определена нагласа и качества, за да работиш на рецепция във Funtopia. С времето ми дават по-големи отговорности и това ми харесва. Уча много от управителя ни и винаги получавам добри съвети от него. Опитвам се да се докажа и да давам повече, отколкото се иска от мен, защото така разбирам отговорността.

Така я разбираме и ние. Когато на рецепция има много хора, всички бързат, искат нещо, имат въпроси и трябва да останеш спокоен, да им обърнеш внимание, да разбереш от какво имат нужда. Работата е динамична и изисква огромен емоционален заряд, затова сме щастливи, че Кирил Цветков е част от екипа ни.

Ако и вие искате да станете част от Funtopia, изпратете CV на manager@funtopia.eu.

By |2017-08-25T05:36:30+00:00February 28th, 2017|Блог|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment